Standard

Oferta exclusiva zona 1 Mai

Asa cum am anuntat si pe Facebook, va prezentam un apartament pe care il reprezentam in exclusivitate si pentru care percepem un comision de 0%.  Zona in care acesta este amplasat este una dintre cele mai populare in ultimii ani, zona 1 Mai. Aceasta zona a castigat in popularitate datorita calitatilor pe care le-a dobandit recent:  liniste, curatenie, spatii verzi, locuri de joaca, lipsa aglomeratiei.1mai

Apartamentul despre care urmeaza sa va povestim, se intinde pe 65 de metri patrati in doua camere: un living si un dormitor. El este parte a unui imobil construit in 1986 pe o structura de tip monolit, ce rezista la cutremure de 9 grade pe scara Richter. In ceea ce priveste parcarea, blocul beneficiaza de parcare subterana cu intrare din Strada Culcerului, blocul avand intrarea principala din Bulevardul Ion Mihalache.

Caracteristicile acestui apartament il pozitioneaza ca fiind unul exclusiv prin prisma detaliilor extrem de importante. Pentru un apartament de doua camere, are o suprafata mare ce contine un living, un dormitor, o bucatarie, o baie si un dressing. O alta caracteristica esentiala este luminozitatea data de catre orientarea cardinala catre sud.

Finisajele foarte bine realizate reprezinta un alt avantaj  in achizitionarea 1mai2acestei locuinte. Fiecare modificare de interior cat si finisajele au fost realizate sub supravegherea unui designer de interior iar recompartimentarea spatiilor prin includerea balcoanelor in suprafata utila s-a executat cu autorizatie de constructie. Printre caracteristici ale finisajelor apartamentului se numara: vopsea Stucco Venetiano, 1mai3parchet din lemn masiv, termopane din lemn triplustratificat, calorifere decorative din Italia, videointerfon, aer conditionat. In ceea ce priveste instalatiile sanitare si instalatia electrica, acestea au fost schimbate recent. Bucataria este realizata din mobila moderna, cuptor si plita incorporate si contine hota, masina de spalat si frigider.

O locuinta in aceasta zona poate reprezenta o investitie foarte buna datorita caracteristicelor zonei, in apropiere de Piata Victoriei, Domenii, Titulescu sau Banu Manta. Apartamentul pe care l-am descris este o proprietate importanta iar alte detalii despre el veti afla de la colegul nostru, consilierul imobiliar, Liviu Gruia. — http://www.imoprest.ro/pagini/echipa-noastra

1mai4

One Comment

  1. Pingback: Oferte exclusive ImoPrest | Blog ImoPrest

Leave a Reply


5 + = seven