Standard

Oferta exclusiva din zona Unirii

uniriiUnul dintre lucrurile prin care ne incantam clientii este reprezentat de ofertele exclusive pe care le detinem in portofoliu. Mai precis, cu noi aveti sansa de a vedea oferte pe care nu le veti regasi in alte agentii, oferte din zone rezidentiale, zone centrale  cu locuinte ce au un statut unic, de cele mai multe ori.

In aceasta categorie se inscrie si duplexul despre care va scriem astazi, un duplex din zona Unirii ce se intinde pe o suprafata de 260 de metri patrati dintre care 190 de metri patrati utili. Este repartizat pe ultimele doua etaje – etajul 6 si etajul 7. Vorbim astfel despre cladirile din zona Unirii, cladiri cunoscute ca fiind extrem de sigure, cu structura de beton ce rezista la cutremure foarte puternice, in acest caz cladirea fiind construita in 1997.

Apartamentul este impartit in 6 camere carora li se alatura 5 balcoane si 2 bai, toate amenajate modern. Avantajele acestui apartament sunt date atat de suprafata impresionanta a acestuia cat si de pozitionarea centrala. Zona Unirii este in topul cererii bucurestenilor in materie de apartamente moderne si amplasate intr-un cartier curat, linistit si sigur. Mai multe detalii veti afla de la colegul nostru, Cristi Stanciu, ce vine cu o exprienta  si expertiza  vasta din aceasta zona si care va detalia fiecare amanunt pe care il considerati important.

Mai multe detalii pe http://imoprest.ro/anunt/vanzari/apartamente/duplex-de-vanzare-unirii/5698

2 Comments

  1. Buna ziua, Stefan, afla mai multe detalii in oferta noastra -http://imoprest.ro/anunt/vanzari/apartamente/duplex-de-vanzare-unirii/5698

Leave a Reply


+ four = 11