Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Casa / Vila, Dorobanti - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13045 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 1.300.000 €
Status oferta: Noua
Localizare: Dorobanti - Bucuresti

Vila reprezentativa - Dorobanti - Capitale

Numar camere: 15
An constructie: 1932
Nivel: D+P3+M
Suprafata teren: 370 mp
Front stradal: 12 m
Suprafata desfasurata la sol (amprenta): 200 mp
Suprafata totala: 641 mp
Suprafata construita: 760 mp
Suprafata utila: 558 mp
Numar bai: 10
Numar bucatarii: 2
Numar balcoane: 3
Numar terase: 3
Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare,
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Finisaje
Peretifaianta, vopsea lavabila,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanlemn,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Alte spatii utilepivnita, crama, wc serviciu, dependinte,
Contorizareapometre, contor gaz,
Dotari imobilacoperis, curte, interfon, sauna,
Mobilatnemobilat,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Orientaree, s,
Statut Juridicintabulare, cadastru,

Vila reprezentativa, amplasata intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, Capitale - Dorobanti, in imediata apropiere a Guvernului Romaniei, desfasurata pe D+P+E+M, 760 mp suprafata totala construita, 370 mp total teren, curte libera de aprox. 170 mp. Imobil construit in 1932, renovat integral in anul 2000, fiind pastrate majoritatea elementelor originale (tamplarie, pardoseli, etc.)

Parcare 4 locuri in fata imobilului.

Imobilul are 2 intrari: una pentru parter, cealalta pentru etaj si mansarda.

Destinatie: Rezidential si / sau birouri.

Dorobanti

Zona Dorobanti este delimitata de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Aviatorilor. In partea de nord-est se invecineaza cu cartierele Primaverii si Floreasca, iar in vest cu cartierul 1 Mai. Calea Dorobanti, parte a zonei Dorobanti face legatura intre Sos. Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle – Herastrau.

Zona Dorobanti este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti. Pe buna dreptate, deoarece in aceasta parte a Bucurestiului se regasesc unele dintre cele mai frumoase si somptuoase cladiri ale orasului. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti, interesant fiind faptul ca inca de la inceputurile sale aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Tot in zona Dorobanti se gasesc cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux: ex. The Place Concept Store. Pentru nostalgici, piata Dorobanti se regaseste in apropiere de Televiziunea Romana, de unde iti poti cumpara in fiecare dimineata un buchet de flori proaspete de care sa te bucuri alaturi de un croissant delicios de la binecunoscuta boulangerie Paul.

Zona Dorobanti se invecineaza cu Piata Romana, loc in care puteti urma cursurile binecunoscutului British Council. Tot in Piata Romana, intersectie cu Bd. Dorobanti este si Academia de Studii Economice. Astfel, daca esti student si iti cauti un camin in apropiere de facultate, zona Dorobanti este alegerea perfecta!

Despre Dorobanti este de asemenea bine cunoscut faptul ca gazduieste unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Colegiul National „ Ion Luca Caragiale”, institutie de invatamant cu o istorie de mai bine de 120 de ani. De asemenea, in cartierul Dorobanti de regasesc si liceul Alexandru Vlahuta cat si Scoala Generala „Titu Maiorescu”. Aici se gasesc importante sucursale de banci, cafenele si restaurante dar si mall-ul „Mario Plaza”.

Zona Dorobanti este ideala pentru cei care cauta aerul boem si princiar al Bucurestiului de altadata dat de arhitectura anilor 30.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 331, 301, 131, 282, 182, 330, 684, 335, 783

Metrou : M1, M2 (Aviatorilor, Victoriei, Piata Romanaăsi Ștefan cel Mare)

Recomandarile noastre: Paul, Piata Dorobanti, Televiziunea Romana, Mario Plaza, The Place Concept Store, Chocolat, Sky Bar, French Bakery, Strazile Paris, Praga, Washington (pentru arhitectura cladirilor)