Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Casa / Vila, 1 Mai - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 12936 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 1.290.000 €
Status oferta: Noua
Localizare: 1 Mai - Bucuresti

Vila deosebita cu piscina Domenii

Numar camere: 7
An constructie: 2010
Nivel: D+P2
Suprafata teren: 607 mp
Front stradal: 18 m
Suprafata desfasurata la sol (amprenta): 200 mp
Suprafata totala: 670 mp
Suprafata construita: 750 mp
Suprafata utila: 600 mp
Numar bai: 5
Numar bucatarii: 1
Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz,
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetwireless,
Finisaje
Izolatii termiceexterior,
Peretifaianta, vopsea lavabila,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Podeleparchet, gresie,
Dotari
Alte spatii utilecrama, spatiu depozitare, dressing, dependinte,
Bucatariemobilata, utilata,
Contorizarecontor gaz,
Diversescara interioara, semineu, senzor de fum, sistem de alarma,
Dotari imobilpiscina interioara,
Mobilatcomplet,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Orientares-e, n-v,

Vila deosebita, D+P+2+Pod, desfasurata pe 600 mp utili, cu structura de rezistenta la seisme de intensitate foarte mare, vitralii, semineu functional, piscina interioara cu instalatie de purificare a apei fara clor, prin ionizare, 4 dormitoare, 2 living-uri, 3 terase, una inchisa (poate fi folosita si ca sera) la etajul 2, una deschisa, cu iesire din dormitorul matrimonial, cu o mica gradina integrata, la etajul 1 si o alta, foarte mare si extreme de utila, la parter, 4 bai mari si un vestiar cu dus si toaleta pentru piscine, dressing-uri, spatii de depozitare, garaj pentru 2 autoturisme, magazine, camara, 2 centrale termice. Suprafata totala de teren, 610 mp.

Descrierea nu reflecta functionalitatea si frumusetea casei de aceea merita nu numai sa fie vazuta ci mai ales sa devina caminul dumneavoastra. Prezenta piscinei, care poate fi folosita pe tot parcursul anului, face ca aceasta proprietate, aflata in zona cu mare cautare, Domenii, sa fie o raritate.

1 Mai

Zona 1 Mai este una dintre zonele Bucurestiului care imbina frumusetea vilelor construite in urma cu un secol cu nenumarate zone verzi cat si arhitectura moderna. Amplasarea sa reprezinta un avantaj, intrucat este situata aproape de centrul Bucurestiului, in directia nord-vest. Cartierul este parte a sectorului 1, una dintre cele mai reprezentative cladiri pentru aceasta zona fiind chiar fosta primarie a Sectorului 1. Cartierul este delimitat in linii mari de Piata Victoriei, Calea Grivitei (Piata Chibrit) si Soseaua Kiseleff cuprinzand zonele Domenii, Banu Manta, Titulescu, Turda si Averescu.

 

Zona 1 Mai este cautata in special pentru bogatia spatiilor verzi si a vilelor istorice, majoritatea monumente de arhitectura. Este una din zonele Bucurestiului care se bucura de o bogatie de cladiri culturale precum Muzeul Geologic National, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul Taranului Roman, Palatul Kiseleff, Palatul Elisabeta si biserica Izvorul Tamaduirii.

 

Fiecare dintre aceste cladiri este creata dupa repere unice arhitecturale, asa cum se intampla cu actualul muzeu al Taranului Roman ce a fost construit intre 1912-1939, in stil neoromanesc, avand de la inceput aceasta destinatie. Aceeasi poveste se afla si in spatele Muzeului Geologic, aflat la o cladire distanta, ce a fost construit tot in stil neoromanesc si tot cu scopul de a adaposti o cladire publica. Numarul foarte mare de case, spatiile verzi si blocurile nu foarte inalte pozitioneaza zona 1 Mai ca fiind una dintre cele mai selecte zone ale Bucurestiului. De asemenea, traficul este un alt avantaj al acestei zone datorita proiectului realizat de Primaria Sectorului 1 ce consta in sistematizarea circulatiei prin introducerea sensurilor unice, masura care duce la deblocarea strazilor de cartier, folosite ca alternative de circulatie pentru marile bulevarde. 

 

Aici sunt amenajate zone de fitness in aer liber, piste de biciclete sau parcuri spatii pentru copii. Acestea se gasesc in parcurile Regina Maria si Kiseleff, precum si in urmatoarele locuri de joaca: G. Calinescu, Gh. Stalpeanu, Amzei, Calea Grivitei nr. 188, Calea Grivitei nr. 230-232, Elena Vacarescu, Ion Mihalache nr. 150, Ion Mihalache nr. 331, Irisa, Kiseleff, Masca, Ciresoaia, Automatica si Perla.

 

1 Mai gazduieste unele dintre cele mai bune licee, precum Colegiul National de Informatica Tudor Vianu considerat cel mai prestigios liceu de informatica din Romania, Liceul Teoretic “Ion Neculce” sau Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”.

 

Recomandarile noastre: Muzeul Grigore Antipa, Restaurant Collage, Parcul Kisselef

·         Informatii utile: linii RATB – Autobuz: 105, 205, 282, 300, 780, 783 , Tramvai: 20, 24, 35, 42, 45, 46

Metrou : M2 (Piata Victoriei), M4 (Grivita, 1 Mai),