Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Casa / Vila, Dorobanti - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13117 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 450.000 €
Status oferta: Tranzactionata
Localizare: Dorobanti - Bucuresti

Vila D+P+E Lascar Catargiu - Dorobanti

Numar camere: 8
An constructie: 1941
Nivel: D+P1
Suprafata teren: 160 mp
Front stradal: 12 m
Suprafata desfasurata la sol (amprenta): 90 mp
Suprafata totala: 280 mp
Suprafata construita: 320 mp
Suprafata utila: 270 mp
Numar bai: 4
Numar bucatarii: 1
Numar balcoane: 1
Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz,
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Finisaje
Peretifaianta, vopsea lavabila,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanlemn,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Podeleparchet, gresie,
Dotari
Alte spatii utilespatiu depozitare, wc serviciu, anexe,
Contorizareapometre, contor gaz,
Diversescara interioara, semineu,
Dotari imobilacoperis, curte, interfon,
Mobilatnemobilat,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Orientaren,
Statut Juridicintabulare, cadastru,

Vila cu foarte bun potential care mai pastreaza unele elemente caracteristice ale vremii, in stare buna. Demisolul este perfect utilizabil / locuibil, parterul cu incaperi generoase iar etajul poate deveni zona de liniste si odihna. In curte pot fi parcate 1-2 masini iar in partea din spate exista un foisor ideal pentru petrecerea in mod placut a timpului liber. Cu investitii mai mult decat rezonabile aceasta proprietate poate deveni o vila deosebita intr-o zona cu adevarat deosebita, in proximitatea Pietei Victoriei, Bld-lui Lascar Catargiu si a Cartierului Dorobanti.

Dorobanti

Zona Dorobanti este delimitata de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Aviatorilor. In partea de nord-est se invecineaza cu cartierele Primaverii si Floreasca, iar in vest cu cartierul 1 Mai. Calea Dorobanti, parte a zonei Dorobanti face legatura intre Sos. Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle – Herastrau.

Zona Dorobanti este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti. Pe buna dreptate, deoarece in aceasta parte a Bucurestiului se regasesc unele dintre cele mai frumoase si somptuoase cladiri ale orasului. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti, interesant fiind faptul ca inca de la inceputurile sale aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Tot in zona Dorobanti se gasesc cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux: ex. The Place Concept Store. Pentru nostalgici, piata Dorobanti se regaseste in apropiere de Televiziunea Romana, de unde iti poti cumpara in fiecare dimineata un buchet de flori proaspete de care sa te bucuri alaturi de un croissant delicios de la binecunoscuta boulangerie Paul.

Zona Dorobanti se invecineaza cu Piata Romana, loc in care puteti urma cursurile binecunoscutului British Council. Tot in Piata Romana, intersectie cu Bd. Dorobanti este si Academia de Studii Economice. Astfel, daca esti student si iti cauti un camin in apropiere de facultate, zona Dorobanti este alegerea perfecta!

Despre Dorobanti este de asemenea bine cunoscut faptul ca gazduieste unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Colegiul National „ Ion Luca Caragiale”, institutie de invatamant cu o istorie de mai bine de 120 de ani. De asemenea, in cartierul Dorobanti de regasesc si liceul Alexandru Vlahuta cat si Scoala Generala „Titu Maiorescu”. Aici se gasesc importante sucursale de banci, cafenele si restaurante dar si mall-ul „Mario Plaza”.

Zona Dorobanti este ideala pentru cei care cauta aerul boem si princiar al Bucurestiului de altadata dat de arhitectura anilor 30.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 331, 301, 131, 282, 182, 330, 684, 335, 783

Metrou : M1, M2 (Aviatorilor, Victoriei, Piata Romanaăsi Ștefan cel Mare)

Recomandarile noastre: Paul, Piata Dorobanti, Televiziunea Romana, Mario Plaza, The Place Concept Store, Chocolat, Sky Bar, French Bakery, Strazile Paris, Praga, Washington (pentru arhitectura cladirilor)