Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Casa / Vila, Dorobanti - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13383 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 1.300.000 €
Status oferta: Recomandata
Localizare: Dorobanti - Bucuresti

Vila cu curte, gradina si garaj - Dorobanti

Numar camere: 8
An constructie: 2005
Nivel: D+P3
Suprafata teren: 260 mp
Front stradal: 11 m
Suprafata desfasurata la sol (amprenta): 127 mp
Suprafata totala: 401 mp
Suprafata construita: 511 mp
Suprafata utila: 358 mp
Numar bai: 4
Numar bucatarii: 1
Numar balcoane: 1
Numar terase: 2
Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz, catv,
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica,
Finisaje
Izolatii termiceexterior,
Peretifaianta, vopsea lavabila,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc,
Rulouri/Obloanealuminiu,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Podeleparchet, gresie,
Dotari
Alte spatii utilespatiu depozitare, dressing,
Bucatariemobilata, utilata,
Contorizareapometre, contor gaz,
Diversejacuzzi, scara interioara, senzor de fum, sistem de alarma, telecomanda poarta acces auto, telecomanda poarta garaj,
Dotari imobilcurte, gradina, sauna, video interfon,
Electrocasnicearagaz, frigider, hota, masina de spalat rufe, tv,
Mobilatcomplet,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobilsupraveghere video,
Orientarev, e, s,

Vila D+P+2 E, constructie 2005, suprafata construita 400 mp , terenul avand o suprafata totala de 260 mp. Casa este construita din cadre de beton cu pereti de caramida Porotherm, tencuieli interioare si exterioare iar la exterior anvelopata cu polistiren. Ferestre termopan, rulouri exterioare,copertine actionate electric pentru terasele de la parter si etajul 1+ 2.

Imobilul are la demisol garaj pentru 3 masini, camera centrala termica. Parterul este compus din hol acces, baie de serviciu, living generos cu bar, dininng pentru 10 persoane si bucatarie. Etajul 1 se compune din dormitor matrimonial cu dresing, baie si terasa , dormitor copil si dormitor secundar cu terasa. Pentru dormitor secundar si copil este alocata o baie cu cabina de dus. La etajul 2 se gaseste un dormitor de oaspeti, birou, sala fitness generoasa care poate fi utilizata si ca dormitor , terasa si o baie generoasa cu jacuzzi de 2 persoane si sauna. Imobilul necesita reparatii minore, interioare si exterioare, care vor fi facute de catre vanzator .

Dorobanti

Zona Dorobanti este delimitata de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Aviatorilor. In partea de nord-est se invecineaza cu cartierele Primaverii si Floreasca, iar in vest cu cartierul 1 Mai. Calea Dorobanti, parte a zonei Dorobanti face legatura intre Sos. Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle – Herastrau.

Zona Dorobanti este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti. Pe buna dreptate, deoarece in aceasta parte a Bucurestiului se regasesc unele dintre cele mai frumoase si somptuoase cladiri ale orasului. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti, interesant fiind faptul ca inca de la inceputurile sale aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Tot in zona Dorobanti se gasesc cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux: ex. The Place Concept Store. Pentru nostalgici, piata Dorobanti se regaseste in apropiere de Televiziunea Romana, de unde iti poti cumpara in fiecare dimineata un buchet de flori proaspete de care sa te bucuri alaturi de un croissant delicios de la binecunoscuta boulangerie Paul.

Zona Dorobanti se invecineaza cu Piata Romana, loc in care puteti urma cursurile binecunoscutului British Council. Tot in Piata Romana, intersectie cu Bd. Dorobanti este si Academia de Studii Economice. Astfel, daca esti student si iti cauti un camin in apropiere de facultate, zona Dorobanti este alegerea perfecta!

Despre Dorobanti este de asemenea bine cunoscut faptul ca gazduieste unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Colegiul National „ Ion Luca Caragiale”, institutie de invatamant cu o istorie de mai bine de 120 de ani. De asemenea, in cartierul Dorobanti de regasesc si liceul Alexandru Vlahuta cat si Scoala Generala „Titu Maiorescu”. Aici se gasesc importante sucursale de banci, cafenele si restaurante dar si mall-ul „Mario Plaza”.

Zona Dorobanti este ideala pentru cei care cauta aerul boem si princiar al Bucurestiului de altadata dat de arhitectura anilor 30.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 331, 301, 131, 282, 182, 330, 684, 335, 783

Metrou : M1, M2 (Aviatorilor, Victoriei, Piata Romanaăsi Ștefan cel Mare)

Recomandarile noastre: Paul, Piata Dorobanti, Televiziunea Romana, Mario Plaza, The Place Concept Store, Chocolat, Sky Bar, French Bakery, Strazile Paris, Praga, Washington (pentru arhitectura cladirilor)