Mihai Badea
General Manager, REALTOR.
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.100

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: mihai.badea@imoprest.ro

site zona: www.imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Apartament 4 camere, Dorobanti - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13376 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 163.000 €
comision 0%
Status oferta: Tranzactionata
Localizare: Dorobanti - Bucuresti

Dorobanti ASE

Numar camere: 4
An constructie: 1982
Etaj: Etaj 1 / 10
Compartimentare: decomandat
Suprafata totala: 86 mp
Suprafata construita: 100 mp
Suprafata utila: 83 mp
Numar bai: 2
Numar balcoane: 1
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanaluminiu,
Izolatii termiceexterior, bloc izolat termic,
Podeleparchet,
Usa intrarelemn,
Usi interiorlemn,
Dotari
Bucatariemobilata,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Orientaree, v,

Imi face placere sa va prezint un apartament foarte bine pozitionat.

Cafeneaua Mon Cher a devenit de ceva timp un reper destul de bun, apartamentul este la etajul 1 in acelasi bloc.

Initial a avut 4 camere, actualmente, cele doua dormitoare cu vederea la Calea Dorobantilor sunt unite si camera rezultata este folosita ca sufragerie.

Apartamentul are vedere mixta si are ca renovari de luat in seama: - Parchet lemn masiv. - Caolrifere si instalatiile aferente noi - Bucatarie mobilata recent - Usa metalica intrare Blocul este reabilitat termic.

Va astept cu drag la vizionare! Mihai Badea Realtor, SRS

Dorobanti

Zona Dorobanti este delimitata de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Aviatorilor. In partea de nord-est se invecineaza cu cartierele Primaverii si Floreasca, iar in vest cu cartierul 1 Mai. Calea Dorobanti, parte a zonei Dorobanti face legatura intre Sos. Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle – Herastrau.

Zona Dorobanti este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti. Pe buna dreptate, deoarece in aceasta parte a Bucurestiului se regasesc unele dintre cele mai frumoase si somptuoase cladiri ale orasului. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti, interesant fiind faptul ca inca de la inceputurile sale aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Tot in zona Dorobanti se gasesc cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux: ex. The Place Concept Store. Pentru nostalgici, piata Dorobanti se regaseste in apropiere de Televiziunea Romana, de unde iti poti cumpara in fiecare dimineata un buchet de flori proaspete de care sa te bucuri alaturi de un croissant delicios de la binecunoscuta boulangerie Paul.

Zona Dorobanti se invecineaza cu Piata Romana, loc in care puteti urma cursurile binecunoscutului British Council. Tot in Piata Romana, intersectie cu Bd. Dorobanti este si Academia de Studii Economice. Astfel, daca esti student si iti cauti un camin in apropiere de facultate, zona Dorobanti este alegerea perfecta!

Despre Dorobanti este de asemenea bine cunoscut faptul ca gazduieste unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Colegiul National „ Ion Luca Caragiale”, institutie de invatamant cu o istorie de mai bine de 120 de ani. De asemenea, in cartierul Dorobanti de regasesc si liceul Alexandru Vlahuta cat si Scoala Generala „Titu Maiorescu”. Aici se gasesc importante sucursale de banci, cafenele si restaurante dar si mall-ul „Mario Plaza”.

Zona Dorobanti este ideala pentru cei care cauta aerul boem si princiar al Bucurestiului de altadata dat de arhitectura anilor 30.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 331, 301, 131, 282, 182, 330, 684, 335, 783

Metrou : M1, M2 (Aviatorilor, Victoriei, Piata Romanaăsi Ștefan cel Mare)

Recomandarile noastre: Paul, Piata Dorobanti, Televiziunea Romana, Mario Plaza, The Place Concept Store, Chocolat, Sky Bar, French Bakery, Strazile Paris, Praga, Washington (pentru arhitectura cladirilor)