Corina Cocos
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.094

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: corina.cocos@imoprest.ro

site zona: www.imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Apartament 4 camere, Aviatiei - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13222 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 137.500 €
Status oferta: Noua
Localizare: Aviatiei - Bucuresti

Aviatiei 4 camere

Numar camere: 4
An constructie: 1984
Etaj: Etaj 4 / 4
Compartimentare: decomandat
Suprafata totala: 82 mp
Suprafata construita: 80 mp
Suprafata utila: 75 mp
Numar bai: 2
Numar balcoane: 1
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Finisaje
Stare interiornecesita renovare,
Peretivopsea lavabila,
Usa intraremetal, parchet,
Dotari
Dotari imobilinterfon,
Alte spatii utilewc serviciu, debara,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Orientaren-v,

Aviatiei, apartament 4 camere, etaj 4/4, decomandat, suprafata utila 75mp, suprafata totala, 82mp, gresie si faianta,., geam la baie, necesita renovare

Aviatiei

Cartierul Aviaţiei este un cartier intim, curat, ideal pentru familii, situat în nord-estul sectorului 1 al Bucureştiului. Este una dintre cele mai noi zone ale Bucurestiului,  construita după 1980. Zona este formata in speta din blocuri cu 3 şi 4 etaje. In apropiere de centrele comerciale (Baneasa Shopping City, Metro, Ikea), dar si de Gradina Zoologica si alte atractii ale orasului, zona Aviatiei este una dintre cele mai aerisite zone din Bucuresti.

Cel mai mare atu al acestei zone este reprezentat de vecinii de care aceasta dispune: parcul Herastrau, Cartierul Floreasca, zona Pipera, si cartierul Baneasa. O plimbare din cartierul Aviatiei pana la Casa Presei Libere este o placere indeosebi in primavara, cand apare mirosul florilor de tei din  zona.

Ultimii ani au cunoscut o dezvoltare rapida a acestei zone prin aparitia multor cladiri de birouri, sedii comerciale si banci. Principalul proiect din zona Aviatiei este Floreasca City Center, proiect format din mai multe cladiri precum Sky Tower sau Promenada Mall, in final avand o suprafata de 90.000 m2 destinată birourilor și 1.000 locuri de parcare. De asemenea, in zona Aviatiei se gaseste si Oracle Tower, cladire turn in care isi are sediul filiala romaneasca a companiei Oracle.

Daca esti o persoana activa, in vecinatate se gasesc o sumedenie de sali de fitness, restaurante, precum si cafenele sau baruri. Zona este foarte bine oxigenata de catre spatiile verzi prezente pe marginile drumului.

·         Informatii utile: linii RATB - Tramvai: Linia 5, Autobuz: Linia 135, 112, 301, Metrou : M2 (Stația Aurel Vlaicu)

Recomandarile noastre: Parcul Herastrau, Soseaua Nordului, La Gondola, Muzeul Satului, Muzeul de Arta Populara Dr. Nicolae Minovici,