Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0723643695

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Apartament 4 camere, Dorobanti - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 12990 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 420.000 €
Status oferta: Noua
Localizare: Dorobanti - Bucuresti

Apartament deosebit si garsoniera in vila interbelica - Dorobanti - Lascar Catargiu

Numar camere: 4
An constructie: 1930
Etaj: Etaj 1 / 2
Compartimentare: decomandat
Suprafata totala: 238 mp
Suprafata construita: 240 mp
Suprafata utila: 142 mp
Numar bai: 2
Numar balcoane: 1
Locuri parcare: 1
Garaj: 1
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere, incalzire prin pardoseala,
Climatizareaer conditionat,
Acces internetfibra optica, wireless,
Utilitati generalegaz, catv, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc, lemn,
Podeleparchet, gresie, marmura,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intrarelemn,
Usi interiorlemn,
Dotari
Diversesistem de alarma,
Mobilatcomplet,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilacoperis, curte comuna, gradina, interfon,
Alte spatii utileterasa, wc serviciu, boxa la subsol, debara,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Orientares, e,
Statut Juridiccadastru, intabulare,

Apartament deosebit situat intr-o vila interbelica in zona Dorobanti - Lascar Catargiu - Romana, la etajul 1. In acest pret este inclus 1 spatiu de depozitare de aprox. 18 mp si 1 garaj de 19 mp, ambele amplasate intr-un corp separat de cladire, in curtea comuna. De aemenea, in acest pret intra si suprafata de 170 mp teren din totalul de 510 mp. Acesta este compus din curte si gradina. Apartamentul are 4 camere, 2 dormitoare, 1 baie cu cada si 1 wc de serviciu, 1 balcon deschis, bucatarie foarte mare. Incalzirea este cu centrala termica cu calorifere mai putin in bucatarie unde este incalzire in pardoseala. Usi si parchet din lemn masiv, deosebite, tapet, mobilier luxos, sticla cristal la glasvand. Pe scurt, un apartament cu stil, pentru cei care apreciaza lucrurile de calitate.

La pretul de 420000 euro se include si o garsoniera de aproximativ 40 mp, aflata la demisol, cu scara de acces in proprietate !!!

Dorobanti

Zona Dorobanti este delimitata de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Aviatorilor. In partea de nord-est se invecineaza cu cartierele Primaverii si Floreasca, iar in vest cu cartierul 1 Mai. Calea Dorobanti, parte a zonei Dorobanti face legatura intre Sos. Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle – Herastrau.

Zona Dorobanti este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti. Pe buna dreptate, deoarece in aceasta parte a Bucurestiului se regasesc unele dintre cele mai frumoase si somptuoase cladiri ale orasului. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti, interesant fiind faptul ca inca de la inceputurile sale aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Tot in zona Dorobanti se gasesc cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux: ex. The Place Concept Store. Pentru nostalgici, piata Dorobanti se regaseste in apropiere de Televiziunea Romana, de unde iti poti cumpara in fiecare dimineata un buchet de flori proaspete de care sa te bucuri alaturi de un croissant delicios de la binecunoscuta boulangerie Paul.

Zona Dorobanti se invecineaza cu Piata Romana, loc in care puteti urma cursurile binecunoscutului British Council. Tot in Piata Romana, intersectie cu Bd. Dorobanti este si Academia de Studii Economice. Astfel, daca esti student si iti cauti un camin in apropiere de facultate, zona Dorobanti este alegerea perfecta!

Despre Dorobanti este de asemenea bine cunoscut faptul ca gazduieste unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Colegiul National „ Ion Luca Caragiale”, institutie de invatamant cu o istorie de mai bine de 120 de ani. De asemenea, in cartierul Dorobanti de regasesc si liceul Alexandru Vlahuta cat si Scoala Generala „Titu Maiorescu”. Aici se gasesc importante sucursale de banci, cafenele si restaurante dar si mall-ul „Mario Plaza”.

Zona Dorobanti este ideala pentru cei care cauta aerul boem si princiar al Bucurestiului de altadata dat de arhitectura anilor 30.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 331, 301, 131, 282, 182, 330, 684, 335, 783

Metrou : M1, M2 (Aviatorilor, Victoriei, Piata Romanaăsi Ștefan cel Mare)

Recomandarile noastre: Paul, Piata Dorobanti, Televiziunea Romana, Mario Plaza, The Place Concept Store, Chocolat, Sky Bar, French Bakery, Strazile Paris, Praga, Washington (pentru arhitectura cladirilor)