Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Apartament 3 camere, Primaverii - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13250 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 175.000 €
Status oferta: Tranzactionata
Localizare: Primaverii - Bucuresti

Apartament cu 3 camere - Primaverii

Numar camere: 3
An constructie: 1940
Etaj: Etaj 2 / 3
Compartimentare: semidecomandat
Suprafata totala: 86 mp
Suprafata construita: 100 mp
Suprafata utila: 77 mp
Numar bai: 1
Numar balcoane: 3
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Utilitati generalegaz, catv, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorrenovat,
Ferestre cu geam termopanpvc,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Contorizareapometre, contor gaz,
Diversesenzor de fum,
Mobilatpartial,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilcurte comuna, interfon,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, tv,
Alte spatii utileboxa la subsol,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Orientares, e, v,

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, etajul 2 din D+HP+2+M+Pod situate intr-un imobil  construit in 1940, cladirea nu este incadrata intr-o clasa de risc seismic. Apartamentul este proaspat renovat,  acoperisul este nou, acesta fiind inlocuit total vara trecuta cu o varianta profesionala de la Novatik, iar in mansarda imobilului apartamentul dispune de o camera de serviciu de ~4mp. Imobilul nu dispune de lift si garaj/locuri de parcare. Apartamentul este dotat cu aer conditionat si centrala proprie. Primului dormitor ii este atribuit un balcon inchis, celui de-al doilea dormitor - o logie, iar bucatariei - un balcon deschis. In prezent exista o singura baie, dar se poate reinfiinta baia de serviciu (care a fost transformata in debara). Orientare E – S – V.

Pret: 175000 euro

Primaverii

Cartierul Primaverii este cunoscut ca fiind cel mai bun cartier din Bucuresti, loc in care linistea si curatenia aminteste de orasele din vestul Europei.  Zona este delimitata in partea de vest de Bulveradul Aviatorilor si Piata Charles de Gaulle, la sud de CaleaDorobantilor, la est de Liceul Jean Monnet iar in partea de nord se gasesc strazile Mircea Eliade, Gogol si Turgheniev.

Cartierul Primaverii isi are radacinile in ani ’30, fiind proiectat de unul dintre cei mai buni arhitecti din perioada interbelica, Octav Doicescu. Initial, acest cartier se situa in afaracapitalei, in acea perioada Bucurestiul fiind situate pana la statuia Lupoaica din Piata Dorobanti. Dezvoltarea acestei zone a avut loc dupa terminarea razboiului si venirea comunistilor la putere. In acel moment Cartierul Primaverii a devenit parte integranta a Bucurestilors ia cunoscut o dezvoltare uimitoare. Comunistii romani, luand modelul sovietic au cautat un amplasament pentru a construi (intr-un singur loc) locuinte pentru demnitarii vremii si au decis ca acestava fi Cartierul Primaverii. In anii ‘50 a inceput construirea vilelor impunatoare si somptuoasepe care le vedem si astazi. Cartierul a fost amenajat corespunzator, cu arbori, florisioaze de verdeata. Aici erau repartizati sa locuiasca inaltii demnitari ai tarii pe timpul cand se aflau in functie acest lucru intamplandu-se chiar daca acestia avea o alta locuinta. Cartierul Primaverii era inchis accesului pentru ceilalti locuitori ai Bucurestiului, fiind totodata si cel mai bine pazit cartier al Capitalei.

Zona Primaverii gazduieste unul dintre cele mai renumite licee din Bucuresti: Liceul Jean Monnet. Apropierea de zona Dorobantisi de parcul Herastrau situeaza Cartierul Primaverii in cea mai buna zona a capitalei.

Marele avantaj al acestui carter este ca poti ajunge rapid cam oriunde in Bucuresti. Are acces direct spre piata Aviatorilor, piata Dorobanti, cartierul Floreasca, importante noduri rutiere ale orasului.  Iar o plimbare pe stradutele inguste si extrem de linistite ale zonei, este cu adevarat o desfatare.

Recomandarile noastre: Restaurantul Osho, Parcul Floreasca, Parcul Bordei, Trattoria Buongiorno

·         Informatii utile: linii RATB – Autobuz: 131, 282, 301, 330, 331, 335, 783

·         Metrou : M2 (Aviatorilor)