Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Apartament 4 camere, Primaverii - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 12932 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 380.000 €
Status oferta: Noua
Localizare: Primaverii - Bucuresti

Apartament 4 camere in vila Primaverii

Numar camere: 4
An constructie: 2000
Etaj: Parter / 2
Compartimentare: decomandat
Suprafata totala: 118 mp
Suprafata construita: 150 mp
Suprafata utila: 107 mp
Numar bai: 2
Numar balcoane: 2
Locuri parcare: 1
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Acces internetcablu,
Utilitati generalegaz, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc,
Podelegresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Jaluzeleverticale,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Contorizareapometre, contor gaz,
Mobilatpartial,
Bucatariepartial mobilata, mobilata,
Dotari imobilcurte comuna, interfon,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Servicii imobiladministrare,

Apartament 4 camere, decomandat, parter inalt, stradal, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, centrala proprie, mobilat office  ( mobilierul se poate vinde odata cu apartamentul, daca se doreste), bloc constructie 2000, trei nivele, un singur apartament pe nivel, 1 loc de parcare in curte. Pretabil pentru activitate de birou (in acest moment este inchiriat – se poate achizitiona cu pastrarea chiriasilor) si din cauza pardoselii care este peste tot acoperita cu gresie dar cu unele investitii poate foarte bine deveni rezidential. Zona este propice ambelor utilizari.

Primaverii

Cartierul Primaverii este cunoscut ca fiind cel mai bun cartier din Bucuresti, loc in care linistea si curatenia aminteste de orasele din vestul Europei.  Zona este delimitata in partea de vest de Bulveradul Aviatorilor si Piata Charles de Gaulle, la sud de CaleaDorobantilor, la est de Liceul Jean Monnet iar in partea de nord se gasesc strazile Mircea Eliade, Gogol si Turgheniev.

Cartierul Primaverii isi are radacinile in ani ’30, fiind proiectat de unul dintre cei mai buni arhitecti din perioada interbelica, Octav Doicescu. Initial, acest cartier se situa in afaracapitalei, in acea perioada Bucurestiul fiind situate pana la statuia Lupoaica din Piata Dorobanti. Dezvoltarea acestei zone a avut loc dupa terminarea razboiului si venirea comunistilor la putere. In acel moment Cartierul Primaverii a devenit parte integranta a Bucurestilors ia cunoscut o dezvoltare uimitoare. Comunistii romani, luand modelul sovietic au cautat un amplasament pentru a construi (intr-un singur loc) locuinte pentru demnitarii vremii si au decis ca acestava fi Cartierul Primaverii. In anii ‘50 a inceput construirea vilelor impunatoare si somptuoasepe care le vedem si astazi. Cartierul a fost amenajat corespunzator, cu arbori, florisioaze de verdeata. Aici erau repartizati sa locuiasca inaltii demnitari ai tarii pe timpul cand se aflau in functie acest lucru intamplandu-se chiar daca acestia avea o alta locuinta. Cartierul Primaverii era inchis accesului pentru ceilalti locuitori ai Bucurestiului, fiind totodata si cel mai bine pazit cartier al Capitalei.

Zona Primaverii gazduieste unul dintre cele mai renumite licee din Bucuresti: Liceul Jean Monnet. Apropierea de zona Dorobantisi de parcul Herastrau situeaza Cartierul Primaverii in cea mai buna zona a capitalei.

Marele avantaj al acestui carter este ca poti ajunge rapid cam oriunde in Bucuresti. Are acces direct spre piata Aviatorilor, piata Dorobanti, cartierul Floreasca, importante noduri rutiere ale orasului.  Iar o plimbare pe stradutele inguste si extrem de linistite ale zonei, este cu adevarat o desfatare.

Recomandarile noastre: Restaurantul Osho, Parcul Floreasca, Parcul Bordei, Trattoria Buongiorno

·         Informatii utile: linii RATB – Autobuz: 131, 282, 301, 330, 331, 335, 783

·         Metrou : M2 (Aviatorilor)