Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0723643695

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Vanzare Apartament 4 camere, Dorobanti - Bucuresti - Oferta Vanzare ID 13042 Pret Vanzare
Tip oferta: Vanzare 400.000 €
Status oferta: Tranzactionata
Localizare: Dorobanti - Bucuresti

Apartament 4 camere Dorobanti - Zambaccian

Numar camere: 4
An constructie: 1974
Etaj: Parter / 2
Compartimentare: decomandat
Suprafata totala: 157 mp
Suprafata construita: 180 mp
Suprafata utila: 118 mp
Numar bai: 2
Numar balcoane: 3
Garaj: 1
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala imobil, calorifere,
Utilitati generalegaz, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc,
Izolatii termicebloc izolat termic,
Podeleparchet, gresie,
Rulouri/Obloanelemn,
Usa intrarelemn,
Usi interiorlemn,
Dotari
Mobilatnemobilat,
Dotari imobiluscatorie, curte comuna,
Alte spatii utilewc serviciu, debara,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Orientaree, v,
Statut Juridiccadastru, intabulare, certificat energetic,

Apartament de 4 camere, 3 dormitoare, 1 baie cu cada, 1 WC de serviciu plus o camera la demisol, incalzita si cu geam si garaj, 1 balcon / terasa si alte 2 balcoane, intr-un bloc tip vila, reabilitat termic, amplasat adiacent strazii Zambaccian, intr-o zona cu trafic auto extrem de redus, beneficiind de foarte multa liniste. Datorita pozitionarii intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, a faptului ca imobilul este izolat termic recent, a suprafetei utile si posibilitatea unei recompartimentari, apartamentul are un mare potential de a fi o investitie sigura.

Dorobanti

Zona Dorobanti este delimitata de Piata Romana, Piata Victoriei si Piata Aviatorilor. In partea de nord-est se invecineaza cu cartierele Primaverii si Floreasca, iar in vest cu cartierul 1 Mai. Calea Dorobanti, parte a zonei Dorobanti face legatura intre Sos. Stefan cel Mare si piata Charles de Gaulle – Herastrau.

Zona Dorobanti este una dintre cele mai exclusiviste zone din Bucuresti. Pe buna dreptate, deoarece in aceasta parte a Bucurestiului se regasesc unele dintre cele mai frumoase si somptuoase cladiri ale orasului. Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi artere din Bucuresti, interesant fiind faptul ca inca de la inceputurile sale aceasta a fost considerata si conceputa ca una exclusivista.

Tot in zona Dorobanti se gasesc cele mai bine clasificate localuri, restaurante a la carte si magazine de lux: ex. The Place Concept Store. Pentru nostalgici, piata Dorobanti se regaseste in apropiere de Televiziunea Romana, de unde iti poti cumpara in fiecare dimineata un buchet de flori proaspete de care sa te bucuri alaturi de un croissant delicios de la binecunoscuta boulangerie Paul.

Zona Dorobanti se invecineaza cu Piata Romana, loc in care puteti urma cursurile binecunoscutului British Council. Tot in Piata Romana, intersectie cu Bd. Dorobanti este si Academia de Studii Economice. Astfel, daca esti student si iti cauti un camin in apropiere de facultate, zona Dorobanti este alegerea perfecta!

Despre Dorobanti este de asemenea bine cunoscut faptul ca gazduieste unul dintre cele mai bune licee din Bucuresti, Colegiul National „ Ion Luca Caragiale”, institutie de invatamant cu o istorie de mai bine de 120 de ani. De asemenea, in cartierul Dorobanti de regasesc si liceul Alexandru Vlahuta cat si Scoala Generala „Titu Maiorescu”. Aici se gasesc importante sucursale de banci, cafenele si restaurante dar si mall-ul „Mario Plaza”.

Zona Dorobanti este ideala pentru cei care cauta aerul boem si princiar al Bucurestiului de altadata dat de arhitectura anilor 30.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 331, 301, 131, 282, 182, 330, 684, 335, 783

Metrou : M1, M2 (Aviatorilor, Victoriei, Piata Romanaăsi Ștefan cel Mare)

Recomandarile noastre: Paul, Piata Dorobanti, Televiziunea Romana, Mario Plaza, The Place Concept Store, Chocolat, Sky Bar, French Bakery, Strazile Paris, Praga, Washington (pentru arhitectura cladirilor)