Erika Grant
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0773881242

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: erika.grant@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Inchiriere Casa / Vila, Unirii - Bucuresti - Oferta Inchiriere ID 13147 Pret Inchiriere
Tip oferta: Inchiriere 2.400 €
Status oferta: Tranzactionata
Localizare: Unirii - Bucuresti

Casa cu etaj Piata Alba Iulia

Numar camere: 7
An constructie: 2007
Nivel: S+P1
Suprafata teren: 200 mp
Front stradal: 11 m
Suprafata desfasurata la sol (amprenta): 110 mp
Suprafata totala: 210 mp
Suprafata construita: 220 mp
Suprafata utila: 184 mp
Numar bai: 3
Numar bucatarii: 1
Numar balcoane: 2
Alte detalii zona
Amenajare straziasfaltate,
Utilitati
Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz,
Sistem incalzirecentrala proprie,
Climatizareaer conditionat,
Finisaje
Izolatii termiceexterior,
Peretifaianta, vopsea lavabila, tapet,
Stare interiorbuna,
Ferestre cu geam termopanpvc, aluminiu,
Usa intraremetal, pvc,
Usi interiorlemn,
Podeleparchet, gresie,
Dotari
Alte spatii utilespatiu depozitare, dressing,
Bucatariepartial mobilata,
Contorizareapometre, contor gaz,
Diversescara interioara, sistem de alarma,
Dotari imobilacoperis, curte, interfon, video interfon,
Mobilatnemobilat,
Destinatie
rezidential, birouri,
Alte detalii
Orientarev, s,
Statut Juridicintabulare, cadastru,

CASA DE VANZARE/INCHIRIAT

CASA  IDEALA PENTRU O FAMILIE CU COPII SAU PENTRU BIROURI.

 

Bucuresti. Casa moderna S+P+1E reconstruita de la fundatie in 2007 din caramida pe structura de beton cu acoperis de membrana bituminoasa. Casa este situata  in Bucuresti, sector 3,  are un design modern si este  structurata astfel:

Subsol finisat cu camere  inalte format din crama de 10.84 mp, camara de 5.71 mp si camera tehnica de 8.93 mp.

Parter foarte spatios si luminos compus din living room cu suprafata de 46.27 mp si acces pe terasa, doua camera care pot fi destinate dupa imaginatia proprietarului, bucatarie, baie cu cabina de dus si hol intrare.

Etajul este format din :

-dormitor de 21.63 mp cu acces pe balcon inchis cu geam termopan;

-dormitor de 13.14 mp;

-dormitor de 12.60 mp acces pe balcon

-dressing  cu suprafata de 3.39 mp.

 

Amenajari: Parchet de lemn, geamuri largi din termopan, gresie si faianta in bai, aer conditionat, video interfon, incalzire cu central proprie pe gaze, scara interioara cu balustrade de inox. Casa dispune de toate utilitatile; apa, canalizare, gaze, curent, drum asfaltat. 

Unirii

Zona Pietei Unirii este cea mai complexa si dezvoltata zona a Bucurestiului. Bulevardul Unirii este unul dintre cele mai circulate bulevarde din Bucuresti, cu nenumarate cladiri de birouri, o varietate de locuinte, cafenele si restaurante.

La sfarsitul secolului XIX - inceputul secolului XX, Bucurestiul era un oras mare cu strazi rafinate si piete construite in stil european in al carui centru salasluia cu mandrie Curtea si Biserica Voievodala din secolul al XIV-lea, Hanul lui Manuc, Lipscani, zona comerciala plina de viata, Biserica Metropolitana  si multe alte cladiri ce faceau din Bucuresti Micul Paris.

Perioada ceausista a introdus elementele megalomaniei conducatorului, astfel incat prea putine elemente au ramas din perioada Bucurestiului interbelic, mai ales in zona Unirii despre care astazi putem spune ca este unui dintre cele mai marete proiecte realizate de Nicolae Ceasusescu.

Astazi, zona Unirii este punctul de forfota al orasului. Totul se gaseste la o simpla plimbare pe langa cladirile somptuoase care inca pastreaza bunul gust al arhitectilor de odinioara. Acesta este punctul din care poti ajunge cel mai usor in orice parte a orasului datorita nenumaratelor posibilitati de transport. Iar o seara de vara calduroasa poate fi racorita cu o plimbare de 10 minute pana la Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare cladire administrativa din lume.

Unul dintre elementele care amintesc de perioada interbelica este Centrul Vechi, care de ceva ani bun incoace este principala atractie a Bucurestiului si face legatura intre zona Unirii si zona Universitate. Este deja un lucru stiut ca inima distractiei din Bucuresti se afla in Centrul Vechi: club Bordello’s, The Vault, o sumedenie de restaurante, precum si renumitul Carul cu Bere. Tot in Centrul Vechi, in apropierea zonei Unirea, se regaseste renumita Biserica Stravopoleos, ce dateaza din anul 1724.

Palatul Parlamentului este cel mai important punct de reper pentru Zona Unirii cat si un important punct turistic. Cel mai frumos mod de a ajunge la Palatul Parlamentului este pe Bulevardul Unirii plecand din Piata Unirii si urmand fantanile pana in Piata Constitutiei. Acolo se intampla nenumarate evenimente, in special pe timp de vara, precum festivalul berii, zilele Bucurestiului cat si concerte cu artisti internationali.

Din Piata Unirii se poate urca Dealul Mitropoliei pentru a vedea Biserica Patriarhiei si Palatul Patriarhiei de langa ea. La doar 5 minute de mers pe jos puteti ajunge si la Biserica Sf Spiridon, celebra pentru marmura ei verde cat si pentru dimensiunile impunatoare prin care a fost construita.

Astazi zona este intr-o continua dezvoltare, ea gazduieste noul Tribunal al Bucurestiului, inaugurat in 2006, cladire desfasurata pe 27.000 m² si pe 8 niveluri. De asemenea, tot aici se gaseste si cea mai mare biblioteca din Romania, Biblioteca Nationala a Romaniei. Constructia isi are inceputurile in anul 1986 dar a fost finalizata abia in 2012. Aici se gasesc 14 sali de lectura si peste 12 milioane de carti iar accesul este gratuit. De asemenea, aici se gasesc centre comerciale precum: Unirea Shopping Center sau Cocor  iar in apropiere Mall Vitan.

Piata Unirii respira a istorie, este miezul Bucurestiului, in apropiere de centrul vechi al orasului, din pacate insa nu la fel de bine conservat ca in alte capitale. Ea este situata la intersectia dintre Bd. I. C. Bratianu, Bd. Unirii, Bd. D. Catemir, Bd. C. Coposu si Splaiul Unirii.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 104, 116, 117, 123, 124, 232, 312, 313, 323, 385, 783 , Tramvaie: 5, 7,  8, 16, 21, 23, 27, 32, 40Troleu: 76

Metrou :  M1, M2 (Piata Unirii, Izvor)

Recomandarile noastre: Mitropolia Romana, Palatul Parlamentului, Bulevardul Unirii, Centrul Vechi, Unirea Shopping Center, Hanul lui Manuc, Biserica Sfantul Anton, Biserica Stravopoleos, Mezze Taverna, Muzeul de Istorie, Forza Rossa (Cafeneaua Ferrari)