Gabriel Ceuca
Consilier imobiliar
Telefon: 021.252.19.22
Mobil: 0734.222.107

Pentru mai multe detalii si informatii:

e-mail: gabriel.ceuca@imoprest.ro

site agentie: www.imoprest.ro

blog agentie: www.imoprest.ro/blog-imobiliar

facebook: www.facebook.com/imoprest

Inchiriere Apartament 2 camere, Unirii - Bucuresti - Oferta Inchiriere ID 13255 Pret Inchiriere
Tip oferta: Inchiriere 430 €
Status oferta: Tranzactionata
Localizare: Unirii - Bucuresti

Apartament 2 camere, luminos, spatios - zona Alba Iulia

Numar camere: 2
An constructie: 1989
Etaj: Etaj 2 / 4
Compartimentare: decomandat
Suprafata totala: 68 mp
Suprafata construita: 80 mp
Suprafata utila: 60 mp
Numar bai: 1
Numar balcoane: 2
Alte detalii zona
iluminat stradal, amenajare strazi, transport in comun,
Utilitati
Sistem incalzirecentrala proprie, calorifere,
Climatizareaer conditionat,
Utilitati generalegaz, curent, apa, canalizare,
Finisaje
Stare interiorrenovat,
Ferestre cu geam termopanpvc, lemn,
Izolatii termicebloc izolat termic,
Podeleparchet, gresie,
Peretivopsea lavabila, faianta,
Usa intraremetal,
Usi interiorlemn,
Dotari
Contorizareapometre, contor gaz,
Mobilatcomplet,
Bucatarieutilata, mobilata,
Dotari imobilinterfon,
Electrocasnicemasina de spalat rufe, frigider, aragaz,
Alte spatii utiledebara,
Destinatie
rezidential,
Alte detalii
Orientaren-e, s-v,

Apartament frumos, luminos, spatios, 60 mp utili, compus din hol, camera tehnica (cu masina de spalat rufe), bucatarie, baie, living si dormitor, 2 balcoane inchise, mari. Suprafata totala, incluzand balcoanele este de 68 mp. Apartamentul este amplasat intr-un bloc cu 4 etaje, construit in 1989, reabilitat termic, are centrala termica proprie, apometre, mobilat si utilat, mare parte din mobile fiind nou nouta, nefolosita inca (in living si dormitor). Un apartament foarte placut de locuit.

Zona linistita, ferita de traficul urban, cu blocuri de 4 etaje, intre piata Alba Iulia si Piata Muncii, la 2 minute de bulevardul Decebal si la 12 min pe jos de metrou.
Locuri de parcare disponibile fara probleme pe strada din fata blocului.
 
Apartametul a fost renovat in luna martie 2018, iar majoritatea mobilei este noua, cum ar fi patul si salteaua, covoare, mochete, masa, canapeaua extensibila din living.
 
Masina de spalat haine, frigider, aragaz, cuptor, 1 aparat de aer conditionat in living, centrala termica, apometre, usa metalica, aspirator, sistem audio in sufragerie, plapuma, perne si haine de pat.
 
Conditii: 450 Euro/luna, contract minim 1 an.

Avansul este de 900 Euro (2 luni de chirie) reprezentand: 1 luna chiria si 1 luna garantia pentru mobila. La intrarea in apartament se plateste prima luna de chirie plus 900 Euro, suma mentionata anterior (1 luna chiria in avans si 1 luna garantia mobila).

 

Pret chirie: 450 euro / luna

 

Unirii

Zona Pietei Unirii este cea mai complexa si dezvoltata zona a Bucurestiului. Bulevardul Unirii este unul dintre cele mai circulate bulevarde din Bucuresti, cu nenumarate cladiri de birouri, o varietate de locuinte, cafenele si restaurante.

La sfarsitul secolului XIX - inceputul secolului XX, Bucurestiul era un oras mare cu strazi rafinate si piete construite in stil european in al carui centru salasluia cu mandrie Curtea si Biserica Voievodala din secolul al XIV-lea, Hanul lui Manuc, Lipscani, zona comerciala plina de viata, Biserica Metropolitana  si multe alte cladiri ce faceau din Bucuresti Micul Paris.

Perioada ceausista a introdus elementele megalomaniei conducatorului, astfel incat prea putine elemente au ramas din perioada Bucurestiului interbelic, mai ales in zona Unirii despre care astazi putem spune ca este unui dintre cele mai marete proiecte realizate de Nicolae Ceasusescu.

Astazi, zona Unirii este punctul de forfota al orasului. Totul se gaseste la o simpla plimbare pe langa cladirile somptuoase care inca pastreaza bunul gust al arhitectilor de odinioara. Acesta este punctul din care poti ajunge cel mai usor in orice parte a orasului datorita nenumaratelor posibilitati de transport. Iar o seara de vara calduroasa poate fi racorita cu o plimbare de 10 minute pana la Palatul Parlamentului, a doua cea mai mare cladire administrativa din lume.

Unul dintre elementele care amintesc de perioada interbelica este Centrul Vechi, care de ceva ani bun incoace este principala atractie a Bucurestiului si face legatura intre zona Unirii si zona Universitate. Este deja un lucru stiut ca inima distractiei din Bucuresti se afla in Centrul Vechi: club Bordello’s, The Vault, o sumedenie de restaurante, precum si renumitul Carul cu Bere. Tot in Centrul Vechi, in apropierea zonei Unirea, se regaseste renumita Biserica Stravopoleos, ce dateaza din anul 1724.

Palatul Parlamentului este cel mai important punct de reper pentru Zona Unirii cat si un important punct turistic. Cel mai frumos mod de a ajunge la Palatul Parlamentului este pe Bulevardul Unirii plecand din Piata Unirii si urmand fantanile pana in Piata Constitutiei. Acolo se intampla nenumarate evenimente, in special pe timp de vara, precum festivalul berii, zilele Bucurestiului cat si concerte cu artisti internationali.

Din Piata Unirii se poate urca Dealul Mitropoliei pentru a vedea Biserica Patriarhiei si Palatul Patriarhiei de langa ea. La doar 5 minute de mers pe jos puteti ajunge si la Biserica Sf Spiridon, celebra pentru marmura ei verde cat si pentru dimensiunile impunatoare prin care a fost construita.

Astazi zona este intr-o continua dezvoltare, ea gazduieste noul Tribunal al Bucurestiului, inaugurat in 2006, cladire desfasurata pe 27.000 m² si pe 8 niveluri. De asemenea, tot aici se gaseste si cea mai mare biblioteca din Romania, Biblioteca Nationala a Romaniei. Constructia isi are inceputurile in anul 1986 dar a fost finalizata abia in 2012. Aici se gasesc 14 sali de lectura si peste 12 milioane de carti iar accesul este gratuit. De asemenea, aici se gasesc centre comerciale precum: Unirea Shopping Center sau Cocor  iar in apropiere Mall Vitan.

Piata Unirii respira a istorie, este miezul Bucurestiului, in apropiere de centrul vechi al orasului, din pacate insa nu la fel de bine conservat ca in alte capitale. Ea este situata la intersectia dintre Bd. I. C. Bratianu, Bd. Unirii, Bd. D. Catemir, Bd. C. Coposu si Splaiul Unirii.

·         Informatii utile: linii RATB - Autobuz 104, 116, 117, 123, 124, 232, 312, 313, 323, 385, 783 , Tramvaie: 5, 7,  8, 16, 21, 23, 27, 32, 40Troleu: 76

Metrou :  M1, M2 (Piata Unirii, Izvor)

Recomandarile noastre: Mitropolia Romana, Palatul Parlamentului, Bulevardul Unirii, Centrul Vechi, Unirea Shopping Center, Hanul lui Manuc, Biserica Sfantul Anton, Biserica Stravopoleos, Mezze Taverna, Muzeul de Istorie, Forza Rossa (Cafeneaua Ferrari)